blog


Veľmi sa mi páči prirovnanie, ktoré používa Mirka Bartošová (autorka knihy Hormonálna joga): hormóny sú ako naša esencia. Nie nadarmo sa hovorí, že "to dievča má ŠŤAVU". Je veselá, živá, dynamická, plná energie, elánu, má krásne krivky, elastickú pokožku, je atraktívna, príťažlivá, sexy, plodná. Jednoducho ŽENA.

Moja drahá, dovoľ mi ťa privítať na tejto ceste a poďakovať ti, za tvoju dôveru. Viem, že existuje množstvo prístupov a možností, ako na plodnosť nazerať, či aké kroky podnikať. Veľmi si vážim, že moje učenie je súčasťou tvojej cesty a nech už je to tvoj "prvý pokus" alebo "posledná šanca" som presvedčená, že nájdeš práve to, čo potrebuješ.

V tomto článku sa zameriavam na fyziologickú stránku potratu. Prečo? Lebo sama som neraz googlila "či to je ono" alebo nie. Nevedela som či a čo je ešte v norme. Netušila som či ide aj o môj život, alebo je to iba súčasť procesu. Hľadala odpovede, v panike a strachu.

Nie si sama

08.09.2021

Prísť o dieťa je zrejme najťažšia skúška, ktorou som musela prejsť. A nie raz.

Bojovnosť je v nás veľmi hlboko zakorenená. Od detstva sa učíme, že za svoje sny musíme bojovať. Paradoxné však je, že to všetko robíme preto, aby sme aspoň na chvíľu zažili presný opak - mier.

Kto som?

15.01.2020

Celkom jednoduchá otázka, na ktorú stále hľadám správnu odpoveď.

V dnešnej dobe je enormné množstvo rád a tipov, ako pristupovať k deťom. Ako sa s nimi hrať. Ako s nimi tráviť čas. Ako ich zabávať. Téma deti je nosná a väčšina žien je po narodení bábätka matkami na plný úväzok. Ale pri tom všetkom zabúdajú na niečo veľmi podstatné.